Грижа за тялото

понеделник, 20 юни 2011 г.

Любопитно за кислородната мезотерапия

Кислородната мезотерапия е един от най-добрите неинвазивни методи за поддържане на добрия външен вид. За разлика от обикновената мезотерапия, при кислородната не се използват игли. Това прави самата процедура напълно безболезнена. Подходяща е за всеки тип кожа. Освежаващият и детоксикиращ ефект правят кислородната мезотерапия привлекателна, както за жени, така и за мъже.
Доказано е, че липсата на достатъчно кислород в тъканите ускорява процеса на стареене. С кислородната мезотерапия не само ще спрете този процес, но и ще поправите резултатите от него. Сбогувайте се с бръчиците, белезите от акне и разширените пори. Забравете за зачервената и раздразнена кожа. Време е да си върнете  жизненото младежко излъчване и да се усмихнете лъчезарно на света.

Снимка: Интернет
Едно от лицата на кислородната мезотерапия е самата Мадона. Тя не крие, че е пристрастена съм чудодейната терапия. Дори е обзавела всяка от къщите, които има със специалния уред. Преди всяка голяма изява, дивата на поп музиката се подлага на процедурата, за да може да засияе на сцената. 
Скандалната наследничка Парис Хилтън е още една известна личност, която се възползва от предимствата на кислородната мезотерапия.  
Снимка: Интернет
Моли Симс споделя пред американско списание, че за да поддържа свежия си външен вид си позволява да се поглези с кислородна мезотерапия в някой СПА център.
Никол Кидман, Алиша Кийс и много други преуспяващи актьори и певци поддържат безупречния си външен вид именно благодарение на кислородната мезотерапия.
Козметолозите на звездите препоръчват кислородната мезотерапия на своите клиенти преди всяко значимо събитие. Убедени са, че камерите и фотоапаратите няма да уловят нито един недостатък по лицата на клиентите им. Защото недостатъците са изчезнали, а на тяхно място могат да се видят свежест и естествена красота.

Звездната красота вече е достъпна за всеки. Не е нужно да се подлагате на скъпоструващи, а понякога и болезнени процедури. Самата кислородна мезотерапия е изключително приятна и релаксираща процедура. Ефектът е видим веднага. Кожата ви е освежена, гладка и сияеща. Няма значение на колко години сте. С кислородната мезотерапия можете да изглеждате на колкото пожелаете. Нека единственият признак за вашите години бъде мъдрият блясък в очите ви.

Убедете се сами във вълшебното действие на кислорода върху кожата ви. Със сияещо лице и освежен външен вид, можете да сте по-красиви и от Холивудските звезди.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар